VERGROOT JE WELZIJN DOOR COACHING 
 


 Wat doet IMPROVE+?

 Persoonlijke coaching 

Ieder mens is anders. Ieder coachtraject dus ook. Toch heeft iedereen baat bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Hierop is een coachtraject met Improve+ altijd gericht. Hiervoor zet Improve+ graag een talentenanalyse in volgens de TMA methode. En ook verschillende oefeningen vanuit de positieve psychologie. Een aantal oefeningen waar je zelf mee aan de slag kunt vind je hier.

Particulier uurtarief 2022: €110 per uur (incl. BTW)  

Zakelijk uurtarief 2022: €110 per uur (excl. BTW)

TMA talentenanalyse inclusief intake en 1,5 uur terugkoppeling van rapportage€425 (incl. BTW voor particulieren en excl. BTW zakelijk)

(vraag in dit contactformulier om een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek)

Team coaching

Tegenwoordig vindt veel werk plaats in teams. Teams die in toenemende mate zelfsturend en ontwikkelend moeten zijn. Terwijl de druk op prestaties toeneemt. Een topprestatie vraagt dus om een topteam. Improve+ werkt ook hier graag met de TMA methode. Hierdoor krijg je zicht op team drijfveren, talenten en kernwaarden. Wist je dat effectiviteit al vergroot wordt als je elkaars talenten kent?

Tarief: op aanvraag (klik hier)

Workshops

Een team ontwikkelt zich sneller als zij samen leren. Samen leren kan op effectieve wijze door een workshop van Improve+ te volgen. Een thema dat veel teams steeds vaker belangrijk vinden is dat van mentale veerkracht. Wat is het? Hoe ontwikkel je het? Maak kennis met dit thema en zet de eerste stappen als team in de introductieworkshop mentale veerkracht (online ook mogelijk).   

Tarief: op aanvraag (klik hier)  Talent Motivatie Analyse (TMA)